Az élet egy kineziológus szemével

Kinez Life

Kinez Life

Amikor nem érzed jól magad

2019. november 21. - karrierrita

brannon-naito-rer6g2wveyw-unsplash.jpg

Van az úgy, amikor már nagyon régóta semmi nem jön össze, magunkba zuhanunk és nem látjuk a kiutat. Ilyenkor gyakran egy negatív spirálba kerülünk, hajlamosak vagyunk azt gondolni innen már nem is fogunk elmozdulni. Alább néhány segítő tippet gyűjtöttem össze, fogadjátok szeretettel.

  • Fogalmazd meg mi a probléma. Sokszor csak úgy vagyunk a semmibe, tudjuk és érezzük, hogy valami nem stimmel, valami nyomja a mellkasunkat, de fogalmunk sincs honnan a rossz érzés. Ilyenkor vedd végig életed minden területét, tisztítsd meg a képet, találd meg honnan a szorongató érzés.
  • Derítsd ki, ki a hibás. Nézd meg ki okozza ezt a problémát? Általad alakult így? Tettél azért, hogy megváltozzon? Nézz szembe azzal is, ha nem. Semmi baj, most van időd foglalkozni vele. Járj a végére!
  • Válassz mást. Mindannyian ugyanazt a régi megszokott programot futtatjuk mint megoldási alternatíva, mert az az ismerős, a biztonság illúzióját nyújtja,  a komfortzónánkon belül van. Mi lenne ha elhinnéd, hogy van más választásod is? A stressz, az intenzív érzelmek miatt nem látod, de ha lehiggadsz és nem a negatív programot játszod le újra és újra, akkor nagyon egyszerűen meglátod a másik lehetőséget.
  • Kineziológiai oldás. Ha folyton ugyanabba a helyzetbe kerülsz, valami régóta nem jön jön össze, sorozatosan ugyanolyan típusú konfliktusaid vannak, nem érzed magad biztonságban, nem sikerülnek a párkapcsolataid stb., akkor annak mélyebb oka van. A kineziológia megkeresi ezt az okot izomteszteléssel, megváltoztatja a hozzá kapcsolódó érzelmi "csomagot" és ezáltal már nem lesz fájdalmas ez az emlék. Megszűnnek a blokkok a test energiaáramlásában, és képes lesz helyreállítani önmagát. Ennek hatására egy másik, jobb megoldást fogsz választani, ugyanis az eddigi negatív, fájdalmas tapasztalat az, ami megakadályozott ebben.
  • Szeretet. Van egy mondás, ami igen erős energetikai hatással bír. Ha létezik egy személy akivel nem jössz ki, és szeretnéd ha már nem lenne mindennapjaid része (rossz párkapcsolat, rossz szomszédság) akkor képzeld őt magad elé, gondolj rá szeretettel és mondd ezt: ,,Szeretettel áldalak, föloldalak, elbocsátalak az életemből." Esténként elalvás előtt képzeld, ahogyan a szemébe mondod ezt a mondatot. Vigyázat! Valóban működik!
  • Hála. Tudom elcsépelt, mert mindig ezt írom, de higgyétek el, ez a legjobb megoldás első lépésként. Segít meglátni a jót,  lehullik szemed elől a szürke köd, könnyebben a megoldáshoz jutsz. Amíg nem vagy hálás azokért a dolgokért amik körülvesznek, nem tudsz kimászni a negatív spirálból.
  • Homlok tarkó tartás. Egyik tenyereddel fogd meg a homlokod, másikkal a koponyád hátsó részét közvetlenül a nyakad fölött és csukd be a szemedet. Képzeld magad elé a problémádat és lélegezz közben mélyeket. Ezt addig ismételd amíg jobban nem leszel. Ezzel a tevékenységgel az energiát és a vérkeringést előre hozzuk a homlokunkba, ahol két pozitív pont található, ezáltal oldjuk a stresszt a problémán. Ezáltal új módokat tudunk találni arra hogyan kezeljük a gondot okozó helyzetet.

 

Remélem tudtam segíteni. Ha úgy érzed egyedül nem tudod megoldani  a problémádat, várlak szeretettel kineziológiai oldásra.

 Rita

 

 

  

 

süti beállítások módosítása